U, de petitionaris
54cad893 70cf 4d1b 9617 6def455b78bb

Oudere vrouw dreigt op straat te komen door misdaad van zoon

93 ondertekeningen

AMERSFOORT Een 71-jarige vrouw dreigt op straat te staan door een foute actie van haar zoon. Terwijl zij in het buitenland zat en totaal niet wist wat haar kind deed, werd in haar huurwoning aan de Grote Beer in februari 25 kilo gedroogde henneptoppen aangetroffen. De verantwoordelijke zoon werd opgepakt, burgemeester Bolsius sloot de woning per 15 juni en daardoor wil Alliantie de huur nu stoppen. Flink wat mensen zijn het er niet mee eens en gaan in opstand. Helpen jullie ons mee zo veel mogelijk handtekeningen te verzamelen. Zodat onze moeder haar huis niet word afgepakt.

Petitie

Wij

buren, inwoners van Amersfoort, sympathisanten

 

constateren

  • De huurster van een huurwoning aan de Grote Beer, die nu niet in Nederland was én is, kan er echt niets aan doen wat haar zoon deed.
  • Haar zoon heeft die 25 kilo gedroogde henneptoppen in haar huis opgeslagen, maar er was geen plantage.
  • Dat praat het niet goed, maar hij beging een foute actie en is daardoor goed gestraft. Niet alleen strafrechtelijk, maar ook door zijn familie. Hij is inmiddels "het huis uitgeschopt.”

 

en verzoeken

met sluitingen geen onschuldige individuen te treffen, om te beginnen in dit geval.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
woningcorporatie 
Petitieloket:
Petitionaris:
Ikajouan 

Geschiedenis

Ondertekeningen